Om meg

hildehogsnes, Hildehøgsnes, forfatter, forfatterspire, norsk

Hvem er jeg?

Jeg er en kreativ sjel som drømmer om å bli forfatter på heltid, og derfor skapte jeg denne nettsiden.

Sent i 1990 ble Jeg født i Nord-Trøndelag. I løpet av mitt korte (eller lange liv om du ser sånn på det) har jeg bodd mange plasser, Blant annet Leka, Leirfjord, Tromsø og Trondheim. Sistnevnte er plassen jeg nå bor.

Under oppveksten hadde jeg en livlig fantasi og fant på historier og drømte meg bort i mine egne verdener. Lesing og skriving ble fort en viktig del av livet mitt, og norsk var favorittfaget mitt. Da livet ble vanskelig så ble fantasien min redningen min, og derfor er den ekstra viktig for meg den dag i dag.

Kreativitet og skapergleden er det som driver meg videre, og forhåpentligvis er jeg heldig nok til å kunne leve av det på fulltid etterhvert.

 

Interesser:

Jeg har alltid hatt mange forskjellige interesser, og det har egentlig bare blitt flere og flere etterhvert som jeg ble eldre. Jeg elsker å holde på med kreative hobbyer, slik som naturfotografering, scrapbooking, hekling, tegning, maling og fluebinding. Samtidig elsker jeg dyr og natur, så prøver å bruke mye tid ute i skogen og i fjærekanten. Jeg har også holdt på i flere år med blogging og youtube. Så jeg har mye å vie tiden min til for å si det mildt.

 

Forfatterdrømmen:

I tillegg elsker jeg å skape historier, egne universer og karakterer. Jeg har elsket å skrive helt siden jeg lærte meg det, og det jeg likte best var å skrive noveller. Nå i de siste årene har jeg ikke skrevet så mye, for utenom blogginnlegg og eksamensoppgaver, men i det siste har jeg begynt å skrive igjen. Det å begynne å skrive skjønnlitteratur igjen har vært en tung prosess, for dæven hvor rusten man blir etter flere år med pause, men sakte og sikkert ser jeg forbedringer.

Jeg hadde et ønske om å prøve å bli forfatter for mange år siden, men jeg var for redd til å prøve å følge drømmen min. Jeg var redd for å mislykkes, redd for å bli dømt, og redd for å vises. Så jeg valgte isteden å studere for å bli bibliotekar. Og ikke at bibliotekyrket er et dårlig valg, men det var kanskje ikke drømmen min, men mer den trygge veien å gå. Så derfor vil jeg prøve litt framover å legge ut små skriveri jeg har produsert, for det meste dikt og noveller, og se hva som skjer. Ellers er jeg veldig glad i fantasysjangeren, så det vil også bli lagt ut en del ting i denne sjangeren.

 

Hvor går veien videre?

Jeg har en del planer og mål for framtiden. Først og fremst er planen å skrive mest mulig framover, og virkelig ha fokuset på forfatterdrømmen. Derfor har jeg også meldt meg opp på et forfatterkurs, for å forbedre mine skriveferdigheter. Ellers skal jeg også legge ut en del av det jeg skriver her på nettsiden, slik at jeg har en portfolio med verk etterhvert. Mitt hovedmål er å gi ut en roman.

I det siste har jeg jobbet med en bok som omhandler en verden hvor magi er virkelig. Historien fokuserer på fire land og deres relasjoner til hverandre, samtidig som man blir kjent med en rekke forskjellige karakterer og følger deres liv. Magi blir uglesett, og er i noen land straffbart med døden.

Jeg har også en ide til en annen bokserie, som jeg har brygget på i flere år nå. Men inntil videre ønsker jeg å holde den trygt inntil brystet, fram til jeg føler jeg er klar for å skrive den. Det er litt skremmende å skal prøve å skrive noe såpass stort som ikke bare en roman, men flere romaner!

 

Kontakt meg:

Du kan kontakte meg på en rekke sosiale medier:

Twitter: https://twitter.com/hildehogsnes

Facebook: https://www.facebook.com/Hildehogsnesoffisiell/

Top