Hvorfor Skriver Jeg Norsk Fantasy?

hvorfor_norsk_fantasy

Siden jeg skrev et innlegg om hvorfor jeg skriver dikt, tenkte jeg å skrive et lignende innlegg om fantasy. Det jeg har mest lyst å skrive er nemlig fantasy, men hvorfor det egentlig?

Jeg tror at det i bunn og grunn stammer fra mitt ønske om å dra til en annen verden, og å slippe unna livets kjedelige kvaler, om så bare for en liten stund. Det var jo derfor jeg begynte å skrive til å begynne med, og derfor jeg fortsatt skriver.

Jeg har alltid elsket å lese fantasy, og serier som Harry Potter, Bartimeus-triologien og Den Vesle Vampyren er bøker jeg virkelig elsket under min oppvekst! Ikke bare får man bo i en annen verden en liten stund, men man får også utforske den, bli kjent og til slutt elske den.

Og det er vel dette jeg føler for å vekke opp i folk som kanskje en gang leser bøkene mine, selv om jeg nå for tida jobber med en bok som ikke er en fantasy. Den har noen overnaturlige undertoner da, siden jeg liker slikt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.