Hva er Camp NaNoWriMo?

I april skal jeg være med på Camp NaNoWriMo, men hva er egentlig det, og hvorfor er jeg CampNaNoWriMo_Skriveevent_med der?

Camp NaNoWriMo?

NaNoWriMo står for National Novel Writing Month, og er et skriveevent som skjer flere gang i året, hvor fokuset ligger på å få fullført (eller begynt) skriveprosjekter man har. Man kan velge selv hvor mange ord man vil sette seg som mål, også er poenget å bruke måneden på å nå det målet! NaNoWriMo er hovedeventet, men flere ganger i året arrangerer de en skrivecamp, som heter Camp NaNoWriMo.

Hvorfor er jeg med på dette?

Det er veldig motiverende, siden du ikke bare får statistikk for hvor mye du må skrive hver dag og oversikt over hvor mye du skrev på de ulike dagene, men også fordi du blir satt i grupper med andre forfattere som du kan chatte med og samarbeide med. Du kan også lage en egen gruppe og invitere dine forfattervenner inn dit! I april er jeg med i en gruppe for norske fantasyforfattere, så det blir nok veldig koselig!

Camp NaNoWriMo er en fin unnskyldning for å sette skrivingen først en måned, uten å få dårlig samvittighet. Og man får gjort overraskende mye på en måned om man bestemmer seg for det! Mange forfattere fullfører førsteutkastet sitt i løpet av en måned, så da burde vi vanlige folk med jobb, skole og annet klare å iallefall komme godt igang på førsteutkastet i løpet av den samme tiden!

Mitt prosjekt?

I april er mitt mål å skrive 40 000 ord, noe som jeg tror er overkommelig! Prosjektet jeg skal jobbe med har fått kallenavnet Bygdetullinger, og skal bli en humoristisk bok om en bygd i Norge hvor alle er meget spesielle! Den er delvis inspirert av mine egne erfaringer med Bygdenorge, ettersom jeg har bodd i flere små bygder hvor det har skjedd masse rart. Hvor lang boka skal være finner jeg ut etterhvert, så hvor langt jeg kommer på 40 000 ord vet jeg enda ikke, men det er nok en veldig god start!

Om du har lyst å være med på dette, så er det enda mulig å slenge seg på, og om du ønsker å være i samme gruppe som meg så er det bare å sende brukernavnet ditt til meg så skal vi nok få til det! Gruppen er åpen fram til mandag.

CampNaNoWriMo_Skriveevent_nettside

3 Comments on “Hva er Camp NaNoWriMo?

  1. Jeg gleder meg til å lese dette 😀 jeg håper noe noe fantasi og virkelighet 😀 jeg gleder meg til å se hva du kan finne på 😉

    • Ja tror det kan bli gøy! Blir nok en stund til den er fullført, med tanke på at revisjon og utgivelse tar tid, men den som venter på noe godt og alt det der =P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.