Hva er Tussehaugen Forfatterhjelp?

tussehaugen forfatterhjelp_forfatterspire_markedsføring_økonomi_skrivetips_for_forfatter

Tussehaugen Forfatterhjelp er startet for å hjelpe forfattere med å nå sine mål og drømmer.

Jeg er selv bare en forfatterspire, og etterhvert som jeg lærer vil jeg dele det med dere, og på denne måten blir vi begge to litt smartere!

Hva betyr navnet?

Navnet kommer fra et minne jeg har fra barndommen. Jeg er oppvokst på en bygd, og ved huset vårt var det rester etter en gammel fjøs som jeg syntes var veldig spennende. Der var det en steinhaug med en liten hule, og inni der trodde jeg det bodde tusser. Så jeg gjorde da som barn flest ville gjort, jeg stjal kjeks og ga de til tussene, og fortalte de alle mine hemmeligheter! Fantasien min hjalp meg gjennom hele oppveksten, og hjelper meg den dag i dag når jeg setter meg ned for å skrive noe! Så derfor valgte jeg dette navnet!

Hvem er personen bak Tussehaugen?

Mitt navn er Hilde Høgsnes, og er en norsk forfatterspire. Bor for tiden i Nord-Møre, men kommer fra Trøndelag og Nordland opprinnelig. Jeg jobber med min første bokutgivelse, etter å ha drømt hele livet om å bli forfatter! Etter tvil og usikkerhet har jeg bestemt meg for å bare satse og se hva som skjer! Drømmen er å få bøkene mine selvpublisert slik at jeg har full kontroll og eierskap over mine historier, men det kan godt være jeg prøver meg på publisering via forlag også for erfaringen sin del!

forfatterhjelp_tussehaugen forfatterhjelp_hildehogsnesOm du vil vite mer om meg kan du sjekke ut dette innlegget: https://hildehogsnes.no/forfatteren/

Hva kan jeg tilby?

Først og fremst blir det artikler med skrivetips, tips om markedsføring og økonomi, men etterhvert blir det også diverse ressurser du kan laste ned og bruke i din hverdag som forfatterspire. Alt helt gratis!

Ressusjene kan du få tilgang til om du blir med på maillisten min: https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/d3l8p6

Hva er planen for fremtiden?

De neste årene vil jeg jobbe framover mot å bli en publisert forfatter, og etterhvert vil jeg få ut minst en bok i året, men det er lettere sagt enn gjort.

Jeg vil også jobbe videre med Tussehaugen Forfatterhjelp, slik at jeg (langt inn i fremtiden) kan tilby tjenester som formatering, rettskriving, redigering og mye mer!

tussehaugenforfatterhjelp_instagram_forfatter_forfatterhjelp_

2 Comments on “Hva er Tussehaugen Forfatterhjelp?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.