Skriveutfordring for alle indieforfattere

I juli skal jeg arrangere en skriveutfordring for indieforfattere, og jeg håper at du vil være med!

Annenhver dag gjennom hele måneden blir jeg å dele et eller flere bilder, og din oppgave er å finne på en historie eller scene ut ifra ett eller flere av bildene. Du trenger ikke skrive hele historien, men du kan skrive en scene, en dialog eller et avsnitt som du kan dele.

skriveutfordring for indieforfatterePoenget med oppgaven er å øve oss på å få ideer, skrive scener som fenger og å ha det litt gøy med skrivingen! ofte kan man bli litt opphengt i at alt man skriver må ha en mål. Som å få til en fullstendig historie ut av det man skriver, få det publisert eller solgt. Men skriving skal jo også være gøy, og derfor er det godt å gjøre slike skriveutfordringer innimellom. Om du i slutten av utfordringen sitter med noe du ønsker å gjøre om til en novelle eller bok gjør du selvfølgelig det, men det skal ikke være målet med oppgaven (mer som en bonus om det skjer).

Utfordringen blir hovedsakelig på Instagram, men jeg blir også å dele bildene på Facebook og Twitter om du ikke har Instagram. Om du blir med på utfordringen, så er det ekstra gøy om du deler det du skriver i en post på Instagram helst, men Facebook eller Twitter går også an å bruke isteden eller i tillegg, og tagg det med #skriveutfordring. På denne måten skaper du også mer aktivitet på din forfatterplattform, noe dine følgere bare vil bli glad for!

Jeg blir også å dele deres bidrag i Instagram stories m.m, slik at dere kanskje får flere følgere i samme slengen!

Følg meg på @Tussehaugenforfatterhjelp på Instagram for å bli med!

 

2 Comments on “Skriveutfordring for alle indieforfattere

  1. Det har varit riktigt roligt att vara med dig och skriva under juli månad, även om jag bara lyckades slinka med ett par gånger! haha Riktigt roligt initiativ!

    • Så godt å høre! Glad du var med på de utfordringene du var med på 😀 Får prøve å få til en ny utfordring etterhvert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.