Jeg vant Camp NaNoWriMo juli 2019!

I juli hadde jeg sommerferie fra både jobb og Youtube, og bestemte meg derfor om å fokusere på skrivingen. Noe som passet perfekt siden Camp NaNoWriMo skulle være i juli. Prosjektet jeg valgte å skrive om var det med arbeidstittelen Lillian, en fantasybok med portaler, merkelige skapninger, nattsvermere, og en døende verden!

Mer om Lillian her: https://hildehogsnes.no/2019/08/04/bokprosjekt-lillian/

camp Nanowrimo 2019 vinner

De første 15 dagene skrev jeg nesten ingenting, flaut nok. Jeg hadde besøk, og så reiste jeg hjem til foreldrene mine. Og derfor følte jeg at jeg ikke fikk nok ro i kroppen til å skrive noe særlig. Jeg skrev 200 ord på de 15 dagene, og tegnet et kart. Kartet ble jeg ganske fornøyd med, og i tillegg tenkte jeg likevel en del på historien. Hva som skulle skje, hvordan karakterene skulle være, og det mest morsomme å tenke ut – hvordan skapningene i verdenen skulle se ut som.

Men så roet ting seg litt da jeg dro hjem til barndomshjemmet mitt sammen med foreldrene mine og et av tantebarna mine. Jeg er en person som trenger en del egentid og å være alene, og jeg holdt på å bli gal siden jeg alltid måtte være «på». Det var alltid folk rundt meg, og ofte krevde de oppmerksomheten min på ett eller annet vis. Men så satte jeg ned foten og sa at jeg skulle skrive rundt 1000 ord per dag, og at jeg da måtte få være i fred. Og etterhvert ble dette godtatt, og jeg fikk fred nok til å skrive litt.

Jeg skal fortelle litt mer senere på Tussehaugen hva jeg lærte av denne campen – siden jeg faktisk lærte noe veldig interessant den måneden. 

Til slutt nådde jeg målet mitt – som var 12 000 ord, med fire dager til gode! Derfor ble målet mitt etter det å se hvor mye jeg fikk til å skrive, og jeg fikk inn 14 300 ord. Det var et ganske lavt mål, men samtidig er det faktisk første gang jeg faktisk har klart å nå målet mitt og dette er det bokprosjektet jeg faktisk føler på meg at jeg kommer til å klare å fullføre. Og derfor er jeg veldig fornøyd!

mine resultat på nanowrimo juli 2019

Her er min statistikk siden jeg elsker statistikk og lister. Den siste posten må du ignorere litt med tanke på at jeg nesten ikke skrev de første 15 dagene.

Jeg må være helt ærlig å si at jeg er litt stolt over meg selv. Som sagt, målet mitt var ikke så veldig stort alt i alt. Men for meg handlet det mer om å vise meg selv at jeg kan om jeg bestemmer meg. Og det er verdifullt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.