Vil du skrive gjesteinnlegg?

Om du vil skrive gjesteinnlegg om litteratur, skriving og forfatterlivet så er du hjertelig velkommen til det!

Jeg er alltid på utkikk etter nye gjesteinnlegg, siden jeg ser på det som en vinn-vinn-situasjon. Jeg får mer aktivitet på nettsiden min, og du får publisitet og kan linke til din egen nettside og sosiale medier!

Hovedsaklig tar jeg imot gjesteinnlegg på Tussehaugen Forfatterhjelp hvor du kan poste skrivetips, artikler om publisering, markedsføring av bøker og andre ting som kan hjelpe forfatterspirer. Men om du er interessert i å skrive en post om litteratur (diskusjoner, anmeldelser m.m) så er det også innenfor!

Ta en titt på hva jeg har skrevet på Tussehaugen Forfatterhjelp og under Litteratur, og se om du kan finne noe relevant å skrive og ta kontakt med meg!

Jeg tar imot det meste, så lenge det er relevant for siden min og det ikke bare er selvreklame.

skrive gjesteinnlegg

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.