Skriveoppdatering Januar 2020:

Denne måneden hadde jeg et veldig lavt skrivemål siden jeg enda holder på med eksamener, praksis og bacheloroppgaven. Dessuten hadde jeg ikke skrevet noe på et par måneder på bokprosjektet mitt. Jeg satte derfor målet på 2000 ord.

Hvordan gikk januar?

Men det gikk mye bedre enn jeg trodde det skulle gå. Til slutt endte jeg opp med å skrive 6000 ord, og nå ligger jeg på 27 800 ord på Lillian-prosjektet!

Jeg kjenner på den at jeg ønsker å skrive så mye mer, og bare tenke og jobbe med boken, men det kan jeg jo dessverre ikke. Men det er gøy å føle på det at man virkelig har lyst til å skrive! Dessuten leste jeg de 21 000 ordene jeg har skrevet før, siden det var så lenge siden jeg jobbet med boken, og jeg må si at det ikke var så ille selv om mye må forandres og forbedres. Jeg tenkte det skulle være helt fryktelig å lese gjennom, men det var faktisk litt morsomt!

Så hva er målet for februar?

3000 ord.

Målet er lavt, men det er bedre med lave mål slik at jeg heller overstiger det, isteden for å føle jeg ikke rekker med alt jeg ønsker å gjøre!

Hvordan gikk din skriving?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.