Årets ord i 2020?

Jeg følger en del bloggere, og har blitt inspirert av blant annet BloggBedre. Hun anbefaler folk å bestemme seg for et ord man skal fokusere på hvert år. Så derfor ønsker jeg å gjøre dette, for å gi meg selv et lite spark i rumpa!

Årets ord for meg er: SKAPERGLEDE!

Jeg elsker jo å skape, jeg skriver både på bok og bacheloroppgave, og har en god del kreative hobbyer jeg ikke har viet nok tid til. Jeg elsker jo å tegne, men de siste årene har jeg nesten ikke tegnet. Derfor skal jeg være flink dette året med å finne glede i å skape ting. For noen ganger skaper man bare fordi man føler man må, og får ikke noe særlig glede av det. Og den fallgruven vil ikke jeg ned i!

Derfor skal jeg fokusere på å ta glede av å skape, om det så er bacheloroppgaven min det er snakk om. Og kanskje iløpet av året får jeg brukt opp noe av hobbysakene jeg har hatt liggende i årevis. Garnskuffen min skulle blitt litt mindre full for eksempel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.