Skriveoppdatering Februar 2020

Februar fløy forbi i full fart, til og med fortere enn jeg hadde forventet!

Skrivemålet mitt for denne måneden var lavt, bare 3000 ord. Noe som jeg tenkte var overkommelig siden jeg klarte 6000 i januar. Og det var det også. Jeg skrev 4300 ord denne måneden, og hadde det utrolig morsomt med det jeg skrev denne måneden. Alle ordene gikk inn i Lillian-prosjektet. Det jeg skrev inneholdt nemlig et mosegrodd troll, en hest i myra, og et veldig kleint romantisk øyeblikk mellom mine to hovedpersoner.

Jeg hater å skrive romantiske scener, men heldigvis er karakterene mine ganske frekke (spesielt en av de) så det ble en del spydige kommentarer.

Alt i alt er jeg ganske fornøyd (selv om jeg hadde et håp om å nå 5000 ord), siden jeg hadde mye på plakaten. Jeg har nemlig begynt på praksisen min igjen og det har tatt en god del tid og energi!

Hva er målet for mars?

Jeg tenker 3000 ord er overkommelig. Nå nærmer tiden seg hvor bacheloroppgaven min skal inn, så jeg vil ikke planlegge og kreve så mye av meg selv. Samtidig ønsker jeg å jobbe litt med boken slik at jeg ikke glemmer den igjen, slik det ble i vinter. For det var fryktelig tungt å sette seg ned og bli kjent med alt igjen i januar.

Året så langt:

Januar: Mål – 2000 ord, skrev – 6000 ord

Februar: Mål – 3000 ord, skrev – 4300 ord

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.