Hva er målet mitt som forfatter?

Drømmen er å kunne være forfatter på heltid, men jeg vet at det er en veldig vanskelig drøm å oppnå. Men får jeg muligheten så prøver jeg nok å nå dette målet.

Mitt mer realistiske mål er å kunne være forfatter på deltid, slik at jeg har stabiliteten av en fast jobb samtidig som jeg skriver i fritiden. Prosenten jeg jobber kan jo justeres ned etterhvert som jeg tjener penger på bøkene jeg skriver (om jeg tjener penger), og på den måten har jeg den tryggheten at jeg iallefall ikke kommer til å bli en sultende forfatter. For selv om noen mener forfattere må lide for å skrive godt, så tror jeg ikke det er helt sant.

Om jeg når målet med å være forfatter på deltid er det jo godt mulig jeg satser på å bli forfatter på fulltid også, men et steg om gangen!

Å kunne fått til å gi ut en bok i året hadde vært fantastisk, men jeg tror jeg enda har en lang vei å gå. Jeg lurer noen ganger på hvordan det hadde gått om jeg hadde gått for forfatterdrømmen rett ut av videregående, men det er ikke så bra å tenke på alt som kunne vært, så jeg prøver heller å fokusere på nåtiden og hva jeg får til nå isteden. Og mange gode forfattere begynte sent, så det er egentlig ikke noe å stresse over!

Jeg har en rekke bokideer, de fleste i fantasy-sjangeren, men også et par barnebøker, skrekkbøker og komediebøker. Jeg håper å få skrevet og gitt ut disse etterhvert, om de viser seg å være gode nok. For tiden jobber jeg med Lillian-prosjektet og Sofia-prosjektet, som begge to er fantasybøker i to ulike undersjangre, og de er nok de to prosjektene jeg ønsker å gi ut først!

Skrivemaskin

Har du et mål du jobber mot?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.