Boklotto 2020

Jeg har alltid likt utfordringer, og derfor laget jeg en for meg selv i år, nemlig et boklotto. Jeg har de siste årene hatt et par mål for lesingen min, men i år hadde jeg egentlig bare ett – å lese flere bøker enn i fjor. Dette er et greit mål, men jeg liker å utfordre meg selv litt med hva jeg leser også. Derfor laget jeg en boklotto med 16 luker.

boklotto

Den eneste reglen for boklottoet er at hver bok bare kan telles en plass, så om jeg leser en ungdomsbok med demoner må jeg velge om jeg vil putte den i demon-luken eller ungdomsbok-luken. Alle lukene trenger bare en bok, med unntak av kontinent-luka, som logisk nok trenger 6 bøker (jeg følger ikke den strenge kontinent-fordelingen som tilsier at det bare er 4 kontinenter).

Jeg liker å lese mye forskjellig, og derfor en min boklotto litt overalt i tema og slikt, men man kan jo også ha alle lukene innenfor en sjanger for eksempel.

Er dette noe du kunne tenkt deg å prøve? Eller har du kanskje alt prøvd noe lignende?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.