Skriveoppdatering Mars 2020

Mars har vært en rar måned, har det ikke? Jeg har prøvd å ikke snakke så mye om korona i mine sosiale medier, men jeg må bare si at det har vært en surrealistisk måned! Jeg begynte måneden med å være i praksis på biblioteket, være med folk nesten hver dag, til å måtte stenge meg inne hjemme med unntak av de få butikkturene jeg har hatt, og en jobbdag på butikken. Og jeg vet alle andre har det like surrealistisk, og det gjør det bare enda merkeligere. Jeg er en person som lett får panikk over ting, og derfor har jeg tatt en rekke forhåndsregler de siste tre ukene. Jeg har nesten ikke lest nyheter og jeg har ikke lest så veldig mye på sosiale medier. Jeg har ikke stukket hodet helt i sanden da, så jeg har fått informasjon fra folk rundt meg, også har jeg oppsøkt rene faktasider. For selv om jeg lett blir redd er det også greit å vite faktaene.

Uansett, jeg blir å fortsette å prøve å fokusere på positive ting og ikke snakke så mye om koronaen framover, så har dere iallefall en friplass fra bekymringene!

Hvordan gikk skrivingen min i mars?

Så, hva var skrivemålet mitt for denne måneden? 3000 ord. Jeg tenkte at jeg burde ha en lavt mål slik at det var oppnåelig, og at alt annet ble en bonus. Og for en bonus det ble!

Jeg skrev hele 22 630 ord i løpet av mars! Det er helt sykt, for jeg har aldri skrevet så mye på en måned noensinne. Men det har en logisk forklaring. Skrivingen min har vært mitt fristed fra alt. Når jeg skriver tenker jeg bare på Lillian, Vokteren og den verdenen jeg har skapt. Det er et herlig fristed! Jeg har også ærlig talt blitt hekta på skrivingen, for nå vet jeg at jeg kan og jeg begynner å se slutten av førsteutkastet – og det er motiverende! Som du skjønner har jeg skrevet på Lillian-prosjektet denne måneden også, og det har faktisk rundet 55 000 ord nå.. Jeg har til og med hatt dager hvor jeg har skrevet over 3000 ord på en dag, og det er sinnssykt i mine øyne.. Tidligere har jeg slitt for å få ut 600 liksom!

Jeg er så stolt, så spent, og litt redd! Jeg har aldri skrevet en hel bok før, og det å avslutte en bok føles merkelig skummelt! Dessuten blir jeg å savne karakterene jeg har blitt kjent med i boken, selv om jeg vet jeg sikkert kommer til å bli lei av dem iløpet av redigerings-prosessen..

Hva er målet for april?

Jeg er litt usikker, for en del av meg har lyst å sette et høyt mål nå siden jeg skrev så mye sist måned.. Men samtidig vet jeg at det er mye jobb igjen med bacheloroppgaven min.. Bare det å få nok intervju for oppgaven viser seg vanskelig i disse tider.. Så jeg tenker jeg setter målet lavt på 5000 ord.

Året så langt:

Januar: Mål – 2000 ord, skrev – 6000 ord

Februar: Mål – 3000 ord, skrev – 4300 ord

Mars: Mål – 3000 ord, skrev – 22 630 ord

2 Comments on “Skriveoppdatering Mars 2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.