5 ting jeg ville hatt med til en øde øy:

Hvilke 5 ting ville du hatt med til en øde øy? De fleste har sikkert fått dette spørsmålet en eller annen gang i livet, og det kan være en interessant måte å finne ut hva som er viktig for personer. Så derfor tenkte jeg å svare på dette i dag.

Jeg er en stor fan av serien Lost, og selv om jeg ser at serien har en del problemer så gjorde den at jeg fikk en viss fascinasjon for konseptet å være strandet på en øde øy. Cast Away likte jeg også veldig godt, og så den gang på gang. Å være strandet på en øde øy enten helt alene eller i en gruppe vil føre til en del interessante konflikter, og jeg kunne godt tenkt meg å skrive en bok inspirert av dette en gang, eller kanskje flere!

øde øy

Men om jeg viste at jeg kom til å bli strandet, hva ville jeg tatt med meg?

1. En kniv

Mitt første fokus er å overleve, og en kniv er veldig nyttig å ha både for å skaffe pinner til opptenning, for å lage en form for husly, tilberedning av mat og mye mer!

2. Sovepose

Jeg liker ikke å fryse, og jeg liker ikke å sove under en haug løv eller noe sånt. Så derfor ville jeg hatt med meg en sovepose. For litt komfort, og for å unngå forkjølelse.

3. Fyrstikker

Jeg er ikke så veldig flink å tenne opp uten fyrstikker, så det hadde vært greit å ha fyrstikker mens man får inn teknikken på å tenne opp «for hånd».

4 og 5. En blyant og en veldig tykk skriveblokk

Her kommer vel forfatteren fram i meg. Jeg trenger noe annet å tenke på enn å bare overleve og vente på at noen (kanskje) finner meg. Forhåpentligvis havner jeg en plass hvor jeg finner en tørr plass å ha blokka slik at den ikke bare blir til papirgjørme. Ikke bare ville det hjulpet meg å fokusere på noe annet enn at livet var kjipt, men om man sitter alene og har ingen å snakke med blir man nok litt gal etterhvert – og forhåpentligvis ville skriving hjulpet. Eller så hadde det gjort det verre og det hadde endt opp med at jeg hadde trodd jeg var en annen plass og løpt utfor en klippe eller noe!

 

Ting jeg valgte bort for å få med meg en blyant og en blokk: 

– Tamponger

– Toalettpapir

– Øks

– Ullsokker

– Varm jakke

– Salt

– Mat

– Masse annet som sikkert kunne hjulpet meg å overleve

 

For å være ærlig hadde jeg nok dødd ganske fort xD


Jeg er ganske glad i natur da, så i 2021 er planen min å være mer ute i naturen. Kanskje ikke på en øde øy da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.