Skriveoppdatering April 2020

Hvordan gikk skrivingen min i mars?

Skrivingen min gikk veldig greit denne måneden også, selv om jeg ikke nådde samme tall som sist måned. Måneden begynte bra og jeg skrev godt nesten hver eneste dag, men så ble det finvær og jeg måtte i gang med å jobbe i hagen. Dessuten er jeg enda ikke ferdig med bacheloroppgaven, så mye tid på slutten av måneden ble brukt på den. Jeg har slitt med å få nok intervju, men nå er jeg endelig kommet i mål der! Og jeg er godt fornøyd med ordene jeg fikk, som var litt i underkant av 12 500 ord. Det var jo noe jeg måtte presse meg selv voldsomt for å få til i løpet av en måned før, mens nå føles det som det har gått som en lek.

Bokprosjektet Lillian begynner faktisk å nærme seg slutten, og jeg tror kanskje førsteutkastet blir fullført i juni eller juli, alt etter hvor mye tid jeg får i juni. De siste dagene har jeg stått fast på en scene, som jeg ikke helt klarer å få følelsen av hvordan den skal begynne. Litt irriterende, men det løsner sikkert en vakker kveld!

Hva er målet for mai?

Jeg har to mål for mai! Nr 1: Fullføre bacheloroppgaven min og få den best mulig. Nr 2. Skriv 3000 ord på boken. Jeg vil ikke droppe boken i en hel måned, da tror jeg at jeg blir gal, men hovedfokuset er bacheloroppgaven min, så derfor er det greit å ha et mål men at det er rimelig lavt!

Året så langt:

Januar: Mål – 2000 ord, skrev – 6000 ord

Februar: Mål – 3000 ord, skrev – 4300 ord

Mars: Mål – 3000 ord, skrev – 22 630 ord

April: Mål – 5000 ord, skrev – 12 498 ord

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.