Skriveoppdatering mai 2020

Hvordan gikk skrivingen min i mai?

Denne måneden har vært travel! Jeg har enda ikke helt kommet meg etter siste innspurten på bacheloroppgaven, men det er godt å være ferdig! Når det kommer til den kreative skrivingen må jeg innrømme jeg ikke har fått gjort stort! Jeg har skrevet en 30 siders faglig oppgave om lesegrupper da, det er iallefall noe! Når det kommer til kreativ skriving har jeg derimot ikke skrevet noen ting!

Hva er målet for juni?

I juni har jeg et par prosjekt på gang, så jeg setter målet rimelig lavt. Jeg har et ønske om å fullføre førsteutkastet av Lillian i juni, men vi får se. Jeg setter skrivemålet mitt til 5000 ord, noe som burde være overkommelig! Blir været fint må jeg nemlig male hus, garasje og en trapp, beise terrassen og ta meg av hagen i tillegg, så vi får se hva jeg får tid til! Jeg skal også arrangere en skriveutfordring på Tussehaugen, og starte opp gamingkanalen min på Youtube igjen! Men jeg gleder meg, for nå er jeg ferdig med studiet mitt iallefall!

Året så langt:

Januar: Mål – 2000 ord, skrev – 6000 ord

Februar: Mål – 3000 ord, skrev – 4300 ord

Mars: Mål – 3000 ord, skrev – 22 630 ord

April: Mål – 5000 ord, skrev – 12 498 ord

Mai: Mål – 3000 ord, skrev – 0 ord (skrev BA-oppgaven)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.