Skriveutfordring 2020

I år som i fjor skal jeg arrangere en skriveutfordring! I år blir den i juni, slik at den ikke krasjer med Camp NaNoWriMo. I fjor ble det nemlig litt for mye for folk å skrive både på NaNoWriMo og være med på en skriveutfordring, så da er det greit å flytte den en måned fram!

Skriveutfordringen går over Facebook og Instagram, og annenhver dag blir jeg å legge ut et bilde som dere skal ta inspirasjon fra og skrive noe ut fra. Det trenger ikke være noe langt, men et lite utdrag, en scene eller en dialog. I år tenker jeg å ta utgangspunkt i bilder av mennesker, og se hvordan dere blir inspirert av det! Om du skriver på norsk, svensk, dansk eller engelsk er ikke så nøye for meg, du skriver på det språket du ønsker.

Håper du har lyst å være med på dette, da det er interessant å se hvor ulike historier folk får ut av samme bilder.

Husk å tagg bildet eller innlegget du legger ut med #skriveutfordring (og gjerne tagg Tussehaugenforfatterhjelp også), slik at jeg kan finne det du har skrevet og gi deg en shoutout! Om du bruker Facebook og bare kommenterer på mine poster så er det også en mulighet.

Nedenfor er et par eksempler på fjorårets bidrag:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.