Test av Tweetdeck (Nå kalt Pro X)

Om du synes Twitter er rotete og uoversiktlig, så burde du kanskje prøve Tweetdeck? Det er en side hvor du kan logge deg på Twitter med flere brukere samtidig, og lage deg ulike nyhetsfeeder som du kan se samtidig. Det høres rart ut, men for meg som har tre ulike brukere på Twitter er det veldig kjekt! Dessuten kan du planlegge tweets der, som er veldig hjelpsomt når du prøver å holde dine sosiale medier aktive. Du kan planlegge på Twitter også, men da ser du bare det som er planlagt for en bruker (logisk nok).

Jeg har nå brukt denne siden i flere år, og jeg kommer aldri å gå tilbake til vanlig Twitter, iallefall ikke så lenge jeg har flere brukere jeg ønsker å holde aktiv.

Det jeg liker veldig godt er også at nyhetsfeedene dine er kronologisk, så det er ingen algorytmer som bestemmer hva du ser, slik som andre sosiale medier (og Twitter uten noe ekstra). Da blir det så mye enklere å faktisk få med seg hva de de følger skriver, og om du følger mange kan du opprette en liste og ha den som sin egen feed. Nedenfor ser du hvordan jeg har satt opp min Tweetdeck. Noe er redigert bort for andres privatlivs del.

Jeg har gjort en forandring siden da og det er å sammenslå meldingene i en feed, isteden for tre, for det hadde blitt mulig siden sist jeg sjekket. Og det er jo supert, for da blir det litt mer kompakt.

Jeg vil også vise dere menyen på hva man kan legge inn som feed. Du kan virkelig gjøre det slik at du får fulgt med på det som er viktig for deg, og det liker jeg! Det er heller ingen reklame på Tweetdeck!

Den eneste negative tingen jeg kan tenke meg er at det ikke er enkelt å legge inn GIFs og undersøkelser. På Twitter kan du trykke fram en meny av GIFs du kan bruke, mens dette mangler på Tweetdeck. Samme med undersøkelser.

Så for å oppsummere:

+ Pluss:

Bedre planlegging om du har flere brukere

Flere brukere uten å logge ut og inn

Kronologisk feed

Enklere å følge med på de du ønsker å følge med på

Ingen reklame

 

– Minus

Jeg savner GIFs!

Jeg savner undersøkelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.