Skriveoppdatering juni og juli 2020

Hvordan gikk skrivingen min i juni og juli?

Mildt sagt – ganske ræva. Jeg begynte å få vondt i hendene og håndleddene for to måneder siden, og da det ikke gikk vekk ved hvile mistenkte jeg senebetennelse. Til slutt dro jeg til legen og ble diagnostisert med epikondylitt, eller tennisalbuer som det også kalles. Det betyr at jeg må trene meg opp og være flink å variere arbeidsoppgavene mine slik at det ikke blir de samme bevegelsene hele dagene – og det passer dårlig med skriving. Jeg har holdt meg mer eller mindre unna mus og tastatur de siste månedene, og det har blitt litt bedre men ikke bra enda. Derfor har jeg jo selvfølgelig ikke fått skrevet noe på boken min, og det er virkelig kjipt!

Isteden for å skrive, game og slikt har jeg lest en del, holdt på mye med kattene våre som vi fikk i juni, og gjort litt småting rundt og kring i huset. Heldigvis får jeg til å jobbe selv om armene mine er litt ødelagt for tiden, så det er iallefall noe!

Men å holde oppe humøret når man nesten ikke kan gjøre noe er ikke lett! Det er bra jeg har lesing og søte kattepuser!

Lille klønete Fry!

Og elegante snakkesalige Leela!

Hva er målet for August?

Kort fortalt, bli bedre i armene mine, for nå er jeg lei. Men det kan ta tid. Jeg snakket med en her om dagen som har hatt tennisalbue, og for han tok det et år å bli bedre. Håper virkelig det ikke tar så lang tid!

Ellers skal jeg prøve å få plotte litt på en bok jeg har tenkt litt på, slik at jeg iallefall får bruke skriveegenskapene mine litt selv om jeg ikke kan skrive i timesvis for tida!

Året så langt:

Januar: Mål – 2000 ord, skrev – 6000 ord

Februar: Mål – 3000 ord, skrev – 4300 ord

Mars: Mål – 3000 ord, skrev – 22 630 ord

April: Mål – 5000 ord, skrev – 12 498 ord

Mai: Mål – 3000 ord, skrev – 0 ord (skrev BA-oppgaven)

Juni: Mål – 5000 ord, skrev – 0 ord (tennisalbuer)

Juli: Mål: 0 ord, skrev – 0 ord (tennisalbuer)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.