Hvor ofte bruker jeg biblioteket?

Jeg elsker virkelig biblioteket, men bruker jeg det ofte?

For å være ærlig, ikke ofte nok. Når jeg hadde praksis på biblioteket var det enklere, for da var jeg der tre ganger i uka uansett.

Men for å forklare litt, om jeg skal bruke biblioteket i byen må jeg ta buss i en time, og det innebærer også en fergetur. Det er et bibliotek i kommunen jeg bor i, men da må jeg ta bussen i 45 minutter! Og bussene går ikke så ofte at jeg bare kan svippe innom heller, da må jeg være noen timer der. Derfor er en bibliotekstur en litt større ting for meg!

Men jeg drar til biblioteket i byen en gang i måneden ca (litt sjeldnere nå i koronatiden da). Lånetiden er jo på en måned, så det er logisk å dra en gang i måneden for å levere bøker og låne nye bøker, og det er også veldig koselig!

Jeg håper at det kommer et bibliotek nærmere meg etterhvert, for tidligere hadde vi to bibliotek i kommunen men det som var nærmest meg er midlertidig lagt ned.

Det er viktig å bruke bibliotekene, og det er også en fin måte å konsumere litteratur, filmer, spill osv siden det er gratis! Jeg elsker virkelig bibliotek!

Bildet er tatt av Marisa Sias, og funnet på Pixabay.

Bruker du biblioteket ofte?

1 Comment on “Hvor ofte bruker jeg biblioteket?

  1. Jeg gikk på biblioteket 3-5 ganger i måneden før Covid så til i Norge.
    Men etter at jeg fikk tilgang til en lydbok tjeneste som er gratis så har jeg bare brukt det i ny og ne hvis jeg vil prøve å få lest mere fysiske bøker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.