Årets ord i 2021:

I fjor begynte jeg med noe nytt.. Nemlig årets ord. I fjor var ordet Skaperglede, og hvordan det gikk kan du lese her: https://hildehogsnes.no/2021/01/16/hvordan-gikk-2020/

I år har jeg funnet et nytt ord som passer det jeg ønsker å gjøre dette året, og ordet er.. Ut!

Jeg vet det høres ut som noe noen roper til en rampete katt når man blir lei, men ideen bak er at jeg ønsker å være mer aktiv, være mer ute, og oppleve mer natur enn jeg har gjort de siste årene! Jeg er mye inne eller hjemme, og det vil jeg forandre litt på. For før i tiden var jeg nesten mer ute i skogen enn hjemme. Og jeg savner det!

Andre ord jeg vurderte var Opplevelse eller Aktivitet, men dette ordet passer bedre!

Og siden jeg ikke kan skrive så mye for tiden eller game, så er det den perfekte tiden å bli mer aktiv og komme seg mer ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.