Starter en youtube-kanal!

Jeg har holdt på med Youtube i flere år allerede. Jeg har nemlig en gamingkanal hvor jeg tester ulike spill, snakker om spill og spiller en del Minecraft. Så det å lage videoer er ikke nytt for meg!

Og i det siste har jeg tenkt mye på to ting, hva liker jeg å se på Youtube og hvordan skal jeg markedsføre boken min?

Første spørsmål er enkelt. Selv om jeg liker å se på mye forskjellig er det jeg liker best å se på videoer om skriving og lesing. Forfattere som vlogger prosessen sin er veldig interessant og tilfredsstillende, da man ser hvordan en bok blir til mer eller mindre! Andre spørsmål har jeg også fått et svar på, etter nøye uttenking. Jeg burde bruke mine styrker og det jeg liker å gjøre i markedsføringen min, og da er det å lage videoer et logisk steg (blant andre steg jeg kommer til å ta).

Og nå i mars er jeg med på et prosjekt som heter VlogMars, og jeg fant ut at det er en smart måte å lansere den nye kanalen på!

I mars kommer det 3 videoer ut på den nye kanalen, og etter det skal det komme minst en video i måneden. Siden jeg ikke kan redigere selv for tida, vil jeg ikke love mer enn jeg kan holde.

Det jeg kommer til å legge ut er en blanding av skrive- og leserelatert. Jeg kommer til å vlogge om prosjektet jeg jobber med, utfordringer jeg møter på, hvordan jeg balanserer livet og skrivingen, og om bøker jeg har lest om det er noe interessant å si om dem! Jeg har også ideer til en del utfordringer eller challenges som man kaller det på godt norsk, som jeg ønsker å prøve meg på!

Om du ønsker å sjekke ut kanalen min finner du den her: https://www.youtube.com/mshildursskammekrok

Kanalen het før Skammekroken, derfor er URLen litt rar xD

Jeg er veldig spent på dette prosjektet, fordi det er godt mulig det ikke funker. Det norske markedet er svært lite, og jeg er ingen typisk vlog-person. Men jeg har en liten følgerbase fra før av og venner jeg kan samarbeide med, så jeg tror dette kommer til å bli gøy!


Om du ønsker å vite hva som er mitt mål når det kommer til forfatterdrømmen, så kan du lese dette innlegget: https://hildehogsnes.no/2020/03/08/hva-er-malet-mitt-som-forfatter/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.