Skrive 50 000 ord med voict-to-text?

Jeg skal være med på NaNoWriMo denne måneden, men det er en liten catch.. Jeg kan bare skrive ved hjelp av voice-to-text.

Det vil si 1667 ord per dag, snakket inn i mobilen min! Noe som ikke høres så vanskelig ut, men det er et par problemer!

Nummer 1: Jeg tenker og formulerer meg bedre skriftelig. Muntlig er jeg like smart som en halvkokt potet.

Nummer 2: Selv om appene har blitt mye bedre de siste årene, må jeg ofte stoppe opp tankegangen for å få ordene til å bli såpass rett at jeg kommer til å skjønne hva jeg mente når jeg skal redigere.

Dette er dag 1 av prosjektet, og jeg har alt fått 800 ord, så jeg er likevel ganske håpfull (og litt bekymret). Håper dette kommer til å gå, for det betyr at jeg iallefall får skrevet noen førsteutkast mens armene er pai.

Prosjektet jeg skriver på er Sofia-prosjektet, som jeg ikke har snakket så mye om tidligere. Det er en urban fantasy-serie satt i Tromsø og Trondheim, med demoner, vampyrer, magi og en stor maktkamp! Alt jeg vil si akkurat nå, men tror det kan bli bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.