Bokprosjekt: Sofia

Sofia har en mørk hemmelighet – hun kan se demoners ekte form. En dag drar hun og moren til deres favorittrestaurant, og den hyggelige restauranteieren ser ut som et monster!

Alle tror hun er gal og hun blir låst inne på en institusjon, og legene prøver å overbevise henne om at demoner ikke er ekte. Men seks år og to besøk av en spesielt ond demon overbeviser henne om at det hun ser er ekte, og hun legger en plan for å rømme.

Dette er starten på en bokserie om Sofia, med demoner, vampyrer, andre overnaturlige skapninger, og en stor maktkamp. Serien tar sted i et alternativt Norge, hvor magi er ekte, og Trondheim er hovedstaden. Bokserien starter i Tromsø, men kommer til å ta plass flere plasser i Norge etterhvert.

Bokserien er basert på en ide jeg hadde for over 10 år siden, og er nok den bokideen jeg hadde planlagt mest på den tiden. Mens Lillian-prosjektet bare var en fis av en ide, har jeg sider på sider med notater om dette prosjektet. Så det har vært et gøyalt prosjekt å gå gjennom alle sidene og luket bort de dårlige ideene, og tilført ideer som jeg selv iallefall tror er bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.