Jeg er redd for å ikke være god nok!

Er det noe jeg virkelig er redd for så er det at jeg ikke er god nok, og at bøkene mine aldri blir mer enn noe jeg kan ha glede av! Teit jeg vet, for om jeg bare legger nok arbeid inn i det så vil arbeide etterhvert lønne seg! «Les mye og skriv mye» som Stephen King ville sagt, og øvelse gjør mester, og alt det der!

Men noen ganger kommer jeg til et slikt punkt i skrivingen min at jeg nesten gruer meg til å skrive, fordi jeg føler noe ikke er bra nok. Og det liker jeg ikke!

Når jeg jobbet med førsteutkastet av Lillian-prosjektet følte jeg at det var helt ok at det jeg skrev ikke var supert, så hvorfor føler jeg mer press nå enn tidligere? Er det fordi jeg er mer synlig på internett, eller at jeg har blitt mer seriøs i min forfaterdrøm? Eller en kombo!

Hvem vet, men jeg er redd – til tider!

Men det er ikke hele tiden, og om jeg bare tvinger meg selv til å jobbe med skrivingen min så kommer jeg over kneika og glemmer at jeg er redd – fordi jeg har det så gøy!

Og kanskje er det bra å være litt redd for det funker jo litt som en kvalitetskontroll, så lenge du ikke lar den overta helt!

2 Comments on “Jeg er redd for å ikke være god nok!

  1. Du er du og du duger 🙂 Du skal ikke gjøre ditt beste for å gjøre alle fornøyd men du bør prøve å balangsere mellom gjøre ting for deg selv og gjøre det du kan for de rundt deg 🙂

    • Takk <3 Problemet mitt er jo at jeg ønsker å publiserer det jeg skriver, og da må jeg jo også tenke på andres fornøyelse xD Men det må ikke ta overhånd slik at jeg ikke finner det fornøyelig selvfølgelig =D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.