6 Egenskaper du bør ha for å lykkes som forfatter

Hva det vil si å lykkes som forfatter varierer fra person til person, men for enkelhetens skyld kan vi for dette tilfellet definerer det å lykkes det at man tjener penger på forfatterskapet sitt.

Fordi det kreves mye for og tjene penger på det man skriver. Som oftest taper man penger på den første boken man gir ut, og det kan kreve både mye tid og flere bøker før man i hele tatt begynner å tjene penger.

Og alle som har prøvd å skrive bok vet hvor lang tid det kan ta, og hvor mye jobb det krever.

Derfor er det minst 6 egenskaper du trenger for å lykkes som forfatter.

De 6 egenskapene du trenger som forfatter:

Tålmodighet

Først og fremst må du være tålmodig. Du må forstå at det å skrive bøker og publisere dem tar tid og penger, og at det kan ta lang tid før det lønner seg. Om det lønner seg i hele tatt når man tenker på den økonomiske biten.

Stahet

Man må også være veldig sta for å få det til. Det er vanskelig å skrive bøker og du vil møte på utfordring etter utfordring, både når det kommer til skrivingen og i prosessen etter. Derfor må du være sta som et esel for å få det til.

Følelsesmessig styrke

Du må også være følelsesmessig sterk for å lykkes. Bøkene dine kommer til å få negative anmeldelser, og du kommer til å tviler på deg selv. Imposter syndrom er noe som rammer de fleste forfatterne, og da er det viktig at du har styrken til å komme deg ut av det.For du klarer det om du bare bestemmer deg!

Vær en som klarer å starte noe selv

Du må også klare å sette i gang deg selv uten drahjelp. Man kan alltids ha venner og familie så motiverer og støtter, men man må klare å starte opp selv og man skal lykkes som forfatter. Starte nye prosjekt, faktisk fullføre de prosjektene, og alle andre arbeidsoppgaver bokpublisering kommer med.

Selvtillit

Det å ha selvtillit er også veldig viktig. Du må tro på deg selv, og tro på at du klarer det. Har du ikke det kommer du til å gi opp etterhvert, og helst før du har jobbet nok til å ha lykkes.

Ydmykhet

Til slutt er det også viktig å være ydmyk. For å lykkes som forfatter er det en ting som er veldig viktig. Leserne. Uten dem er bøkene dine ingenting, og du lykkes ikke uten dem. Derfor er en dose ydmykhet viktig å ha. Det er deres leseglede som gir deg muligheten til å lykkes som forfatter, og det må du ikke glemme!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.