Status på alle mine bokprosjekt!

Jeg har mange bokprosjekt, og jeg skjønner at det kan være rotete for dere som følger meg å følge med på hva som skjer med de ulike prosjektene! Derfor skal jeg framover legge ut blogginnlegg som oppsummerer statusen på de ulike prosjektene. Kanskje en gan gi året eller hver 6 måned? Vi får se hvor ofte jeg trenger å oppdatere dere, for bokskriving er en treg prosess, spesielt når jeg er enda litt avhengig av diktat!

Mine bokprosjekt og statusen deres:

Lillian-prosjektet

Førsteutkastet er på 70 500 ord, og er mer eller mindre ferdig. Jeg bestemte meg for å redigere det en runde før jeg skrev klimakset siden mye måtte forandres uansett, og pga armene tenkte jeg at jeg ikke kunne skrive noe. Første runde med redigering kom igang, og jeg har et par sider med punkt som må forbedres og forandres. Jeg har gjort alt jeg kan som ikke går ut over armene og la så prosjektet på is fram til armene ble bedre, noe de er nå!

Status: Skal redigeres

Sofia-prosjektet

Førsteutkastet har nesten 17 000 ord, men jeg fant ut at det ble for komplisert å skrive dette med diktat siden dette er førsteboken i en triologi med masse lore, karakterer og story.

Derfor er den lagt litt på is inntil jeg enten blir bedre i armene, blir flinkere å plotte, eller har blitt flinkere å bruke diktat.

Status: Pauset

Vannhest-prosjektet

Dette prosjektet begynte jeg i oktober/november, og er det jeg jobber med nå. Førsteutkastet har nå over 6000 ord, og er for det meste skrevet med diktat. Når førsteutkastet er ferdig får jeg se an hva jeg ønsker å gjøre. Skrive noe annet eller redigere!

Status: Under arbeid

Skolen-prosjektet

Dette er oppfølgeren til Sofia-prosjektet, og er mer en ide enn et bokprosjekt. Jeg har skrevet en scene fra en av bøkene, karakterark på en del karakterer og har en ide til både setting, plot og struktur.

Det er et av de prosjektene jeg virkelig gleder meg til å skrive, men jeg vet det enda blir en stund til jeg får starte på den!

Status: I planleggingsfasen, men ikke påstartet

Bygdetullinger-prosjektet

Dette er den første boken jeg prøvde å skrive, og den er noe jeg gjerne vil komme tilbake til en gang. Spesielt siden jeg tror dette er det bokprosjektet som er mest forlags-vennlig om jeg har lyst å prøve den ruten en gang. Jeg er usikker hvor langt jeg kom i skrivingen, for i skrivende øyeblikk kan jeg ikke finne dokumentet jeg skrev de første kapitlene i, noe som bekymrer meg litt! Men det dukker nok opp etterhvert!

Mulig jeg skriver førsteutkastet ferdig etter Vannhest-prosjektets førsteutkast er ferdig!

Status: Pauset

Tåke-prosjektet

Dette prosjektet har dere hørt lite om! Det er satt i samme univers som Lillian-prosjektet, bare satt i en helt annen verdensdel! Jeg jobbet med det under NaNoWriMo 2016 og 2017, og kom ikke så veldig langt!

Jeg kom nesten 6000 ord inn før jeg ga opp, og det var mest fordi det var alt for avansert for meg siden jeg hadde alt for lite erfaring med å skrive bøker på den tiden. Det var flere synsvinkler, og mye intriger og krig, litt Game Of Thrones-aktig rett og slett!

Status: Pauset (til jeg er flinkere)

Norge Etter-prosjekt

En bokide jeg har hatt i mange år om en gjeng overlevende etter at 99% av verdens befolkning har dødd pga et virus. Har skrevet 2000 ord på den, men jeg følte at det var mye som ikke funket og derfor stoppet jeg. Nå er jo alle lei av virus (takk covid), men dette er kanskje noe jeg kommer tilbake senere!

Status: Pauset


Så akkurat nå er det mest pauset, med unntak av Vannhest-prosjektet og Lillian-prosjektet! Jeg har flere ideer enn dette, men dette er de prosjektene jeg har begynt å gjøre noe med, og de jeg tror jeg skal fokusere på de neste årene framover!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.