Hvordan gikk 2021?

Dette året har vært en fin blanding av alt. Ting ble litt mer stabilt når det kom til covid, og i tillegg jobbet jeg mer enn året før. Likevel var ikke året bare oppturer, og mye trist skjedde også. Men sånn er livet, og alt i alt har jeg det ganske bra! Jeg har gubbe, hus, to gale katter og en familie som er glad i meg. Jeg har også gode venner og naboer, og jeg føler meg som en del av den lille plassen jeg har flyttet til!

Skriving og lesing:

Jeg har enda tennisalbuer, men armene er mindre vonde nå enn i starten iallefall. Dette går jo ut over alt jeg gjør, og da tar også logisk nok skrivingen lengre tid. Diktatfunksjonen på mobilen har gjort at jeg har fått til å skrive litt, men jeg blir ikke helt venn med den. Den har fått noen oppdateringer, og forstår meg ganske bra nå, men jeg klarer ikke ordlegge meg like godt når jeg må være muntlig, og det går ut over motivasjonen. Det tar også mye lengre tid å skrive noe med diktat enn på et tastatur, så det er ganske kjedelig når jeg vet at om jeg bare trosser smertene i en liten stund har jeg fått gjort mer enn jeg ville gjort på dobbelt så lang tid med diktat. Og hadde det bare vært at det gjorde vondt hadde det vært ok, men det belaster jo armene enda mer, slik at slitasjeskaden kan bli verre. Det er frustrerende! Men jeg kan skrive litt på tastatur, så lenge jeg setter en grense på hvor lenge jeg sitter!

Men noe har jeg fått gjort i år, og jeg vil ikke bare sitte her å fokusere på alt negativt!

I april var jeg med på Camp NaNoWriMo, og fikk skrevet 27 500 ord tilsammen på Sofia-prosjektet og diverse blogginnlegg, noe som føltes veldig godt!

I November var jeg med på NaNoWriMo igjen, og fikk 30 378Vannhest-prosjektet og diverse blogginnlegg, og det var også veldig deilig!

Jeg har også redigert Lillian-prosjektet litt, altså – jeg har lest gjennom boken og funnet en del punkt som må forandres eller forbedres! Så det er jo iallefall greit, for da har jeg noe å gå etter når jeg skal redigere mer!

Ellers dette året fikk jeg skrevet lite, men jeg fikk lest en del og prøvde å lære meg mer om skrivekunsten, slik at jeg likevel føler jeg kommer meg framover!

Hva jeg leste i år kan du se på siden som er linket under:

Årets ord: Ut!

Jeg var mye mer ut i år enn tidligere, og det var deilig! Jeg satt mye på trappen og tok morgenskaffen, var ute i hagen og holdt på, og gikk også på flere turer enn vanlig! Jeg kunne gått mer turer, men siden jeg går til jobb har jeg likevel gått en del føler jeg. Neste år blir det mer turgåing, siden jeg har en hel kommune å utforske hvor jeg ikke er så kjent! Det kan bli gøy!

Ellers kan jeg jo si at jeg har fokusert på helsen min i år, prøvd å spise mindre godteri og bevege meg mer, og ta små valg i hverdagen som gagner meg! Og jeg har nå gått ned noen kilo, og det føles godt! Kroppen gjør mindre vondt og jeg kan faktisk jogge litt uten at det føles som at leggene skal sprenges! Jeg ser ikke så mye forskjell, men jeg kjenner mye forskjell!

Annet:

På det personlig planet har vi fått ordnet mye i hagen! Den var ganske fin fra starten av, men vi har kjøpt inn en del flere frukttre og busker nå, samt flere rododendron! Det morsomste vi har skaffet oss er derimot et lite drivhus, som virkelig har gitt mersmak (kanskje ikke når vinterværet tok knekken på det, men vi skal skaffe oss et nytt og bedre ett)! Jeg har hatt drivhus og hage tidligere, men det blir litt anderledes når det er bare ditt (og gubben sitt).

Jeg har også brukt dette året til å kvitte meg med ting og organisere kontoret mitt bedre. Klesskapet var kaos, og jeg fant klær der inne som jeg hadde glemt! En del ble gitt bort, noe ble nedgradert til maleklær, mens andre klær ble gjenoppdaget og verdsatt! DSet var også gøy å oppdage at en del klær jeg hadde lagt bort fordi de var for trange passet perfekt nå!

Er det noe jeg er en hoarder på så er det bøker, kontorutstyr og hobbysaker, så jeg har også prøvd å lest meg gjennom litt bøker for å kunne gi de vekk, og brukt opp noe hobbysaker. Jeg har vært litt sånn på hobbysakene at jeg ikke har ville brukt opp alt av noe, for da har jeg jo de ikke lengre! Men hva er vitsen å ha hobbysaker om du ikke kan bruke de? Så for hver ting jeg har brukt opp i år har jeg prøvd å sett på det som en seier! «Der brukte jeg den siste røde rosa som jeg har hatt liggende i 15 år, hurra!».

Det er enda et par ting jeg må gjøre for å få mer orden på ting, slik som å lese mer bøker, bruke mer hobbyting, også har jeg et par ting jeg skal legge ut for å gies bort på Facebook – for selv om jeg ikke har bruk for de kan andre få bruk for de!

Nådde jeg mine mål?

Jeg nådde en del av målene mine, men ikke alle! Om du vil vite mer så kan du se videoen min om det!

https://www.youtube.com/watch?v=nErW4_QoBoo

Jeg kan jo røpe at jeg nådde 22 av 33 mål!


Til slutt vil jeg si takk for i år! Det har vært en berg-og-dal-bane, men mye godt har skjedd! Og mye av det gode kommer fra de jeg har rundt meg, og det setter jeg pris på <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.