Hva skal jeg gjøre med diktene mine?

Jeg har ikke skrevet så mange dikt de siste årene, og vet ikke lengre helt hva jeg skal gjøre med diktene mine.

Noen av de er jeg stolte over, andre føler jeg nå ikke er bra nok lengre. Og samtidig føler jeg at det er litt misvisende for de som havner på siden min som tror at jeg enda skriver dikt!

Jeg elsker dikt, men jeg føler ikke lengre for å skrive de selv – slik jeg virkelig følte for 5-6 år siden. Da føltes det som de fløt ut av meg, spesielt da jeg pendlet med ferge!

Det er også det at jeg har ulike sider for ulike tema, og på et par av dem har jeg bare et par dikt liggende. Det ser litt teit ut for å være ærlig. Så jeg tenker jeg har to muligheter, enten kan jeg legge alle diktene mine samlet på en side, eller så kan jeg ha det slik det er nå – men at jeg for eksempel linker til andre dikt jeg liker med samme tema! Et tredje alternativ er å fjerne diktene, men samtidig er jeg glad i de og ser at de drar inn en del trafikk til siden min.

Jeg tror jeg kanskje liker det andre alternativet best, for da kan jeg også spre litt kjærlighet til andre som skriver dikt!

Tanker?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.