Ikke alle bokprosjekt kommer til å bli publiserte!

Ikke alt jeg skriver kommer til å bli publisert, og det er noe jeg prøver å godta!

Logisk nok er jo ikke alle bokideer gode nok, eller kanskje er ideen god men det du får ut av den er ikke bra nok. Og det er bittert, for jeg vil jo gjerne at alle bøkene jeg har jobbet med skal komme seg ut i verden og bli likt av flere enn meg! Jeg har jobbet så mye med dem, og noen av dem har bodd i hodet mitt siden jeg enda var tenåring, og da er det trist å tenke på at noen av dem bare kommer til å ende opp i en skuffe på kontoret mitt. Men slik er det dessverre, og det er noe jeg burde godta (iallefall i starten når jeg enda ikke har helt peiling på hva jeg holder på med).

Det jeg vet med sikkerhet er at jeg ikke vil publisere noe som ikke er bra nok, både for meg og lesernes del. Jeg vil ikke ha et image av å være en dårlig forfatter som ikke bryr seg, og leserne vil ikke betale penger for dårlige bøker! Så jeg tar meg god tid, og vil gjøre ting skikkelig!

Enda vet jeg ikke hvilke av prosjektene mine som blir publisert, eller hvem som blir først publisert. Alt jeg vet er at jeg jobber videre og forbedrer skrivingen min, så får det som kommer komme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.