Hvorfor jeg ikke selger kurs eller fagbøker (enda)!

Ofte møter jeg på folk som er interessert i hva jeg gjør på Tussehaugen, og når jeg ærlig sier «egentlig ikke så mye» ser de rart på meg og begynner å spør meg om hvorfor jeg ikke selger noe her. Slik som kurs eller fagbøker om skriving. Og grunnen til det er enkel.

Jeg ønsker ikke å selge noe når jeg enda ærlig talt ikke har så mye peiling på ting.

Det som trengs for å selge med god samvittighet er A: Erfaring, B: Viten og C: En 100% sikkerhet i at det du selger faktisk funker. Og jeg har ingen av delene.

Når jeg en dag er publisert og det forhåpentligvis har gått bra, kanskje har et par bøker under beltet, da kan jeg begynne å tenke på å ta Tussehaugen videre til et nytt nivå, men fram til da vil jeg ikke kunne selge kurs eller fagbøker med god samvittighet!

Så fram til da blir det gratis ressursjer via E-postlisten min, tips og artikler på nettsiden og sosiale medier, og muligens en forfatterrelatert merchbutikk etterhvert!

Jeg nekter å selge noe jeg ikke står for 100% =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.