Skriveoppdatering: August/September 2022

Hva, en skriveoppdatering? Jeg har ikke gitt dere noen skikkelig skriveoppdatering siden april 2021, så jeg tenkte å faktisk begynne med dette igjen. Det er en fin motivasjonsfaktor for meg, og gir meg også mer å legge ut på bloggen min!

I august og september har jeg jobbet med første runde av redigering av Flykrasj-prosjektet, og jeg er giret! Det er faktisk godt mulig dette blir den første boken jeg publiserer, siden den er kort og ikke for vanskelig å redigere til noe bedre (tror jeg)!

Akkurat nå er førsteutkastet på bare 15 000 ord, men planen er å utvide den til iallefall 25 000 ord slik at den blir en faktisk liten bok isteden for en lang novelle.

Jeg har lest gjennom prosjektet og skrevet kritikk og kommentarer til meg selv, og funderer nå litt på hva jeg kan legge inn slik at boken blir litt lengre. Jeg har lagt merke til at førsteutkastene mine har veldig lite beskrivelser i seg, og jeg er nok en kortfattet forfatterspire. Men det kan alltids fikses i redigeringsrunde nr 2!

Og det gleder jeg meg til!

Planen er å jobbe med redigeringen fram til november, siden jeg vil skrive et førsteutkast av en ny ubestemt bok under NaNoWriMo! Dette blir spennende!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.