Bokprosjekt: Flykrasj

Dette er bokprosjektet jeg tror kanskje blir det første jeg kommer til å publisere. Jeg liker det såpass godt, og vil gjerne publisere en enkeltstående bok som min første (slik at om det går helt for jævlig kan jeg bare skyve den under teppet, hehe).

Premisset/Historien:

En jente sitter på et fly, det krasjet i havet og hun våkner i flyet på havets bunn og de fleste passasjerene er forsvunnet. Og på utsiden av flyet svømmer noe stort og skummelt. De eneste som ikke er forsvunnet er en narkoman, en politikker, en sur lærerinne, en hallik og jenta. Er de døde? I limbo? Eller er det bare en drøm? Og hva er den store tingen som svømmer på utsiden av flyet?

Hvordan jeg kom på ideen:

Dette prosjektet kom ut fra ingenplass! Man kan nesten si at det krasjet inn i hodet mitt en dag (pun intended)! Jeg fikk en vag ide for mange år siden da jeg satt i et fly. Min tanke var «Hva om vi krasjer og havner på havets bunn?», og slik begynte det!

Setting:

Dette er en historie som tar sted i mer eller mindre bare en plass, ombord i flyet. De reiste innad i Norge, men akkurat hvor de krasjet er usikkert.

Sjanger:

Skrekkfantasy.

Målgruppe:

Lesere av for eksempel Stephen King, i aldersgruppen 16-30.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.