Bokprosjekt: Tåkefolk

I dette blogginnlegget vil jeg fortelle litt om et bokprosjekt jeg har som har arbeidstittelen Tåkefolk (noen ganger også bare kalt Tåke). Det er en ide jeg har til en trilogi med mye politikk, drama og action.

Premisset:

Tre land som ligger ved siden av hverandre har en rekke konflikter, både gamle og nye. Serien følger de tre familiene som styrer landene samt noen vitale personer i de ulike landene. Det er magi, merkelige skapninger, vold, politikk og mystikk! Vil ikke si så mye mer, siden jeg ikke vil spoile noe og fordi jeg ærlig talt ikke har jobbet så mye med prosjeket enda! Jeg konkluderte ganske fort med at jeg ikke har skrevet nok til å ta for meg en bokserie med flere synsvinkler og historier som flettes sammen. Det ble litt for avansert for meg, men jeg har bokideen i bakhånd til jeg har skrevet litt mer. Jeg har allerede karakterene, settingen og noen av konfliktene, så jeg gleder meg til å skrive denne serien i fremtiden!

Hvordan jeg kom på ideen:

Jeg hadde ideen om et par av karakterene før bokideen, og da jeg begynte å se Game of Thrones følte jeg at de karakterene hadde passet i en slik historie. Og dermed begynte hjernen min å jobbe!

Setting:

Disse bøkene vil ta sted i samme univers som Lillian-prosjektet – men i en helt annen verdensdel! Forvent altså masse møllfolk, mose og rare skapninger!

Sjanger:

Mørk episk fantasy.

Målgruppe:

Voksne som liker fantasy slik som Game of Thrones og mørk episk fantasy, alder 16-30.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.