5 Fantasybøker som gjør din sommer bedre!

Her er min liste over fantasybøker som vil gjøre sommeren din bedre! Jeg elsker fantasy av alle undersjangre, og disse føler jeg passer godt til sommeren!

1: Good Omens av Neil Gaiman og Terry Pratchett!

En demon og en engel er gode venner, selv om de er uenig i det meste. Sammen må de redde verdenen, når antikrist blir født! En morsom og herlig bok, som gjorde meg fan av begge forfatterne!

2: Nation av Terry Pratchett!

Nation er en lavfantasy, og er satt i et alternativt 1860-tall i vår egen verden! Mau overlever en tsunami under sin overgangsrite, møter en merkelig jente – Ermintrude, som ikke snakker samme språk, og sammen må de gjenoppbygge sivilisasjonen på øyen som ble vasket bort!

3: The Hobbit av J.R.R Tolkien!

De fleste vet om denne boken, men viste du at den er perfekt å lese om sommeren? Hobbiten Bilbo får besøk av en haug dverger og en magiker, og blir med dem på et eventyr! Boken er kort og koselig, med en magisk reise!

4: Legends & Lattes av Travis Baldree!

En ork lei av kamp og vold starter en kafe, men det er to problemer! Gamle og nye fiender dukker opp og putter kjepper i hjulene, og ingen vet hvordan de lager kaffe! Cozy Fantasy rett og slett!

5: The Jasmine Throne av Tasha Suri!

Priya er en tjener, som klatrer opp et fjell hver kveld for å rengjøre tempelet hvor prinsessen Malini sitter fanget. En helt ok jobb, helt til hennes magiske hemmelighet blir oppdaget av Malini! Settingen i boken er veldig sommerlig, siden den er inspirert av India. Passer derfor perfekt for varme sommerkvelder!


Lyst å lese mer om lesing? https://hildehogsnes.no/litteratur/

Lyst å lese mer om hva jeg har lest de siste 6 årene?

 


 

1 Comment on “5 Fantasybøker som gjør din sommer bedre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.