Årets ord i 2024:

De siste fire årene har jeg valgt ut et ord for meg selv som skulle være årets ord, og 2024 blir intet unntak!

Årets ord har for meg blitt noe som hjelper meg så lenge jeg klarer å huske på det!

Det året ordet mitt var UT, var jeg mye mer ut og det har fortsett etter den tid også! Ordet Skaperglede er også noe jeg prøver å videreføre i livet mitt!

Jeg glemte å skrive et innlegg om årets ord i 2023, men det ble Kreativitet! Som var en videreføring av Skaperglede, bare med mindre fokus på at jeg måtte produsere og heller kose meg med det kreative jeg gjorde! Nå er jeg derimot klar for å jobbe mer målrettet med ting!

Jeg har nemlig et problem jeg skal ta tak i!

Å starte noe nytt er jeg veldig flink på, men å fullføre ting derimot, det er jeg ikke god på!

Derfor er ordet for 2024: FULLFØR!

Jeg har laget meg en del mål for 2024, hvor jeg har hatt ordet Fullfør i bakhodet, og jeg gleder meg til å se om jeg faktisk blir flinkere å fullføre ting i løpet av 2024 eller om det blir som året jeg hadde ordet Fokus som årets ord og feilet hardt!

Dette blir spennende!

Om du vil lese mer om tidligere ord jeg har valgt som årets ord:


Noen av kategoriene på denne bloggen:


 

3 Comments on “Årets ord i 2024:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.