Mine skrivemål for 2024:

Som årene før har jeg laget meg skrivemål, og jeg tenkte å dele det her slik at jeg har noen som passer på at jeg fortsetter å prøve gjennom hele året! Forvent skriveoppdateringer etterhvert som året går!

Mine skrivemål for 2024:

– Vær med på Camp NaNo April, Camp NaNo Juli og NaNo November
NaNoWriMo står for National Novel Writing Month, og tar sted i november! De har også camp i april og juli, så jeg ønsker å være med på alle tre! Jeg trenger ikke vinne, bare være med!
– Delta på VlogMars på Youtube
Hvert år nå siden 2018, og 2024 er intet unntak! Jeg planlegger 5 videor på forfatterkanelen og 5 videoer på gamingkanalen!
– Verdensbygg skikkelig for Skolen/Sofia/Tatiana/Kevin
Jeg har et gigantisk univers med et alternativt spinn på vår egen verden, og selv om jeg vet mye så burde jeg verdensbygge mer slik at visse ting henger mer på grep gjennom alle bøkene i universet!
– Verdensbygg skikkelig for Alene-prosjektet
Jeg har lekt litt med Alene-prosjektet den siste tiden, men denne boken/serien trenger virkelig skikkelig verdensbygging for at historien kan ta form! Jeg har nemlig ikke noe plot enda, men jeg tror det vil komme til meg etterhvert som jeg blir mer kjent med verdenen!
– Fullfør førsteutkastet av Skolen 2
I november 2023 begynte jeg på Skolen bok 2, og jeg har lyst å gjøre den ferdig! Jeg vet hva som skal skje, jeg må bare skrive det! Boken ligger nå på 15 000 ord.
– Fullfør førsteutkastet av Flykrasj
Dette er boken jeg tror jeg kommer til å publisere først, og derfor burde den også være min førsteprioritet sant? Jeg skal iallefall få ferdig førsteutkastet i år!
– Fullfør førsteutkastet av Tatiana
Jeg har også lyst å få ferdig Tatiana-prosjektet. Ikke fordi det haster, fordi det er en spinoff av en spinoff (sukk, Hilde), men fordi jeg har lyst! Førsteutkastet er på nesten 40 000 ord, så jeg er ikke så langt unna å fullføre det. Jeg tenker det kommer til å bli rundt 60 000 når det er ferdig?
– Plott Sofia-prosjektet
Jeg tenker å forberede plottet for Sofia-prosjektet, siden dette er den første serien som skal komme fra mitt felles univers, slik at jeg er klar til å skrive bok 1 neste år!
– Plott Kevin-prosjektet
Dette er også et prosjekt satt i mitt felles univers, som er helt enkeltstående! Den kan altså publiseres når jeg enn ønsker! Planen er å plotte boken slik at den også ligger klar til neste år!
– Plott Alene-prosjektet
Dette er plotte-målet jeg er mest usikker på. Som jeg nevnte lengre opp har jeg ikke et plott for denne bokideen, og jeg har det heller ikke så travelt med å skrive på bokideen siden det mest sannsynlig kommer til å bli en tegneserie hvis den noen gang blir! Men vi får se, begynner jeg å få en ide til et plott så skal jeg iallefall jobbe med det!
– Rediger noe (bestemmer hva senere)
Som overskriften sier, jeg bestemmer senere hva jeg vil redigere. Jeg får se hva jeg fullfører først.
– Bli bedre på beskrivelser
Alle bokprosjektene mine blir veldig korte, og mye av grunnen er at jeg er dårlig å beskrive eller at jeg rett og slett glemmer å beskrive. Så her skal det øves!
– Lær om bokstruktur
Planen er å lese Save The Cat: Writes a Novel, og prøve å plotte bøkene som skal plottes ved hjelp av dette. Jeg vet bokstruktur er viktig, men jeg har funnet det litt kjedelig. Men det må læres og brukes!

Så det var mine skrivemål! Jeg tror ikke jeg rekker alt, men jeg har jo et lite håp om at 2024 blir et bra skriveår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.