Bokprosjekt: Kevin

De fleste bokprosjektene mine er startet av ideer jeg hadde som tenåring/tidlig 20-åring, men jeg tror kanskje dette er en av de gamleste av dem!

Premisset:

Etterforsker Kevin Berg har flyttet til storbyen, og får i oppgave å finne ut hvem eller hva som river i stykker mennesker i ly av natta. Han har bare jobbet der noen måneder, men har allerede et veldig godt forhold til partneren sin, en eldre etterforsker som vet at byen er litt merkelig. Det viser seg derimot at saken er mye større enn først antatt, og de blir dratt inn i noe de slettes ikke hadde forventet!

Hvordan jeg fikk ideen:

Det var opprinnelig en varulvhistorie jeg begynte på da jeg var 15, som jeg kalte «MåneKevin». Det er derimot ingen varulver i denne! Hvorfor jeg ikke fortsatte på den vet jeg ikke, fordi jeg hadde skrevet hele første scene også bare latt den ligge. Og selv om det jeg hadde skrevet var ganske ræva, er det en ting jeg har spart. Kevin tåler ikke lukten eller synet av lik, og spyr hver gang. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes det er morsomt med en stjernetterforsker som ikke takler døde folk. Hvordan jeg fikk ideen vet jeg faktisk ikke, men jeg kan se for meg akkurat hvor i bygda jeg er oppvokst at den første scenen finner sted, er ikke det litt rart!

Hvem vil boken være for?

Voksne som liker krim med overnaturlige elementer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.