Bokprosjekt: Tatiana

Dette er en bok som jeg definerer som «det teite» prosjektet mitt, eller det mest gøyale å skrive på. Jeg måtte begynne på noe nytt i slutten av NaNoWriMo 2022, og da begynte jeg bare på et prosjekt som i det øyeblikket mer eller mindre bare begynte som en setning, og ballet på seg derfra!

Premisset:

Tatiana har en tendens til å dø, ofte. Hun har blitt forhekset for lenge lenge siden, og har nå død 99 ganger (noe hun føler er litt overkill). Hun har derfor et veldig flytende liv, gråe moraler, og bryr seg ikke så mye om akkurat hva som skjer siden hun uansett kommer til å dø og våkne opp på en tilfeldig plass i verden, alltid ikledd den samme gule sommerkjolen. Det er ganske upraktisk og irriterende. Så møter hun en irsk demon som prøver å rane henne, og livet hennes blir snudd på hodet.

Hvordan jeg fikk ideen:

Tatiana er en karakter fra et annet bokprosjekt, som jeg syntes var så gøy at hun fikk sin egen bok. Det bare skjedde. Jeg hadde første setning av boken, og alt etter det bare kom til meg mer eller mindre. Jeg elsker både henne, demonen og kjemien deres! Og jeg elsker å skrive i Tatianas sarkastiske pesimistiske stemme!

Hvem vil boken være for?

De som liker romantisk fantasy med litt spicy scener og humor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.