Jeg hater forandring, men..

Jeg har alltid hatet forandringer! Akkurat hvorfor vet jeg ikke, men en del ønsker at alt alltid skal være akkurat som før! Men det går jo ikke. Livet forandrer seg, man går gjennom ulike faser.

Man må en dag slutte i barnehagen, slutte på barneskolen, og slutte på alle skoler man noen gang har gått på. Mange må flytte minst en gang i livet. Jeg har flyttet 6 ganger i mitt liv. Noen ganger tar vennskap slutt, og folk man er glad i kommer til å dø. Det høres mørkt ut, men sånn er bare livet.

Vi er alltid i forandring. Og jeg hater det!

Selv om jeg skjønner det er nødvendig, og bare noe man må leve med.

Forandringer er jo ikke bare negative heller, og det er det jeg prøver å lære meg. For å kunne gi ut en bok for eksempel må jeg forandre på hvordan jeg gjør ting, og jeg må forbedre og forandre på hvordan jeg skriver og innholdet jeg skriver. Det er ikke noe dumt, men noe jeg ønsker. Forandringer kan være bra! Hvor mange sommerfugler hadde vi hatt om ikke forandring hadde vært en ting for eksempel? Ingen!

Grunnen til at jeg skriver om dette er fordi en god venn av meg har tilbydt seg å gjøre nettsiden min mye bedre! Både design-messig og innholds-messig! Og selv om jeg takket ja med glede, stritter hodet mitt i mot. For selv om jeg vet at hans ideer og input er gull verdt, så betyr det forandringer for meg. En ny host for siden, et helt nytt design, masse nytt å lære meg, og også å gi slipp på et design som jeg er stolt av selv om det er fullt av mangler. Jeg som ikke kan noe om verken design eller HTML-koder, har faktisk klart å lage en side som funker og som ikke ser helt for ræva ut, og det er jeg stolt av!

Men så var det disse manglene da. Og når jeg er klar for å publisere bøkene mine, burde jeg ha en nettside uten mangler! En nettside med litt mindre rot og tull! En nettside for leserne mine!

Så etterhvert blir nok bloggingen på denne siden mer eller mindre å forsvinne! Tussehaugen Forfatterhjelp blir heller sin egen nettside slik at jeg kan fortsette å blogge der om det jeg lærer om skriving og publisering, og blogginnlegg om skriving og lesing blir flyttet til et nyhetsbrev jeg planlegger. Dette kommer ikke til å skje over natten, da en skikkelig nettside tar tid å bygge opp, men det blir å skje. Jeg har måtte brukt uker bare på å godta at disse endringene er for det beste, så mye hater jeg forandring. Men det er for det beste, og jeg stoler på at den nye nettsiden blir knall!

En liten blogg-seksjon blir jeg likevel å ha, men det kommer til å bli brukt for mer relevante ting slik som eventer jeg er del av og slike ting.

Fram til den nye siden er på plass blir jeg å blogge her inne, siden jeg ikke har nyhetsbrevet mitt oppe og går enda. Så får jeg enda litt tid å venne med til tanken på alle forandringene som kommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.