Om forfatteren

hildehogsnes, Hildehøgsnes, forfatter, forfatterspire, norsk

Hvem er jeg?

Jeg er en liten forfatterspire, som ønsker å skrive fantasy for ungdom og voksne. Så om du er interessert i det, eller litteratur generelt, har du kommet til rett plass!

Sent i 1990 ble Jeg født i Nord-Trøndelag. I løpet av mitt korte liv har jeg bodd mange plasser, Blant annet Leka, Leirfjord, Tromsø og Trondheim. Nå har jeg forvillet meg bort til Nord-Møre, hvor jeg trives godt!

Under oppveksten hadde jeg en livlig fantasi, og fant på historier og drømte meg bort i mine egne verdener. Lesing og skriving ble fort en viktig del av livet mitt, og norsk var favorittfaget mitt. Da livet ble vanskelig så ble fantasien redningen min, og derfor er den ekstra viktig for meg den dag i dag.

Kreativitet og skapergleden er det som driver meg videre, og forhåpentligvis er jeg heldig nok til å kunne leve av det på fulltid etterhvert.

 

Interesser:

Jeg har alltid hatt mange forskjellige interesser, og det har egentlig bare blitt flere og flere etterhvert som jeg ble eldre. Jeg elsker å holde på med kreative hobbyer, slik som naturfotografering, scrapbooking, hekling, tegning, maling og fluebinding. Samtidig elsker jeg dyr og natur, så prøver å bruke mye tid ute i skogen og i fjærekanten. Jeg har også holdt på i flere år med blogging og youtube. Så jeg har mye å vie tiden min til for å si det mildt.

 

Forfatterdrømmen:

Jeg har elsket å skrive helt siden jeg lærte meg det, og det jeg likte best var å skrive noveller. Nå i de siste årene har jeg ikke skrevet så mye, for utenom blogginnlegg og eksamensoppgaver, men i det siste har jeg begynt å skrive igjen. Det å begynne å skrive skjønnlitteratur igjen har vært en tung prosess, for man blir veldig rusten etter flere år med skrivepause, men sakte og sikkert ser jeg forbedringer.

Jeg hadde et ønske om å prøve å bli forfatter for mange år siden, men jeg var for redd til å prøve å følge drømmen min. Jeg var redd for å mislykkes, redd for å bli dømt, og redd for å vises. Så jeg valgte isteden å studere for å bli bibliotekar. Og ikke at bibliotekyrket er et dårlig valg, men det var kanskje ikke drømmen min, men mer den trygge veien å gå. Så derfor vil jeg prøve litt framover å legge ut små skriveri jeg har produsert, og se hva som skjer.

 

Hvor går veien videre?

Jeg har en del planer og mål for framtiden. Først og fremst er planen å skrive mest mulig framover, og virkelig ha fokuset på forfatterdrømmen. Derfor har jeg også meldt meg opp på et forfatterkurs, for å forbedre mine skriveferdigheter. Ellers skal jeg også legge ut en del av det jeg skriver her på nettsiden, slik at jeg har en portfolio med verk etterhvert. Mitt hovedmål er å gi ut en roman.

I det siste har jeg jobben med et par bokideer, så det er veldig spennende. Det jobbes enda med førsteutkastene, så de er langt fra ferdige, men det skal de bli etterhvert. Den boken jeg jobber mest med for tiden har arbeidstittelen Lillian, som handler om en kvinne som går gjennom en portal og havner i en merkelig og ukjent verden. Den er også døende, og er derfor ganske farlig.

 

Denne bloggen:

På denne bloggen blir det blogginnlegg om forfatterlivet, diskusjoner om litteratur og bokpublisering, og bokanmeldelser. Ellers blir jeg også å legge ut dikt og noveller her, for å kunne få feedback og for å kunne dele noe med dere helt gratis!

Minst et nytt innlegg i uka!

 

Kontakt meg:

Du kan kontakte meg på en rekke sosiale medier:

Twitter: https://twitter.com/hildehogsnes

Facebook: https://www.facebook.com/Hildehogsnesoffisiell/

Instagram: Hilde.Hogsnes

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2800186786 Feed will not update.